ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα μοντέλο κάθε τρεις εβδομάδες μέσα στην επόμενη χρονιά για την Audi

17 μοντέλα Audi μέσα στο `18

2.833 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Τον εντυπωσιακό αριθμό των 17 καινούριων μοντέλων, ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει η Audi μέσα στο 2018.

Συγκεκριμένα, σε δελτίο τύπου της η εταιρεία αναφέρει πως πρόκειται να παρουσιάζει ένα μοντέλο κάθε τρεις εβδομάδες, επεκτείνοντας κατά πολύ την ήδη μεγάλη γκάμα της γραμμής παραγωγής της.

Παρότι περισσότερες λεπτομέρειες δεν διευκρινίζονται, το πιθανότερο είναι πως τα περισσότερα εξ αυτών θα αποτελούν συνέχειες και καινούριες σειρές υπαρχόντων μοντέλων, και όχι νέες γενιές και τίτλους που θα εισάγονται για πρώτη φορά στην αγορά.

Βέβαια, δεν θα λείψουν και οι τα λανσαρίσματα μοντέλων όπως το Q8, που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της οικογένειας των SUV της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω υποδεχόμενη το πλήρως ηλεκτρικό E-Tron.    
Επίσης, η Audi έχει ήδη ανακοινώσει της προθέσεις της να εμπλουτίσει την σειρά μοντέλων RS, οπότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δούμε και ένα RS Q5 μέσα στο 2018. Ακόμη, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται για την επόμενη χρονιά η ανακοίνωση του καινούριου Q3.

Επιπροσθέτως, η αυτοκινητοβιομηχανία από το Ίγκολσταντ αναμένεται να λανσάρει και την επόμενη γενιά του A6, μετά και τις πρόσφατες κυκλοφορίες των A8 και A7 Sportback. 

Τέλος, το καινούριο A1, που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την SEAT, πρόκειται και αυτό να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2018, ενώ κατασκοπευτικές λήψεις έδειξαν ότι υπάρχει και ένα R8 στα σκαριά. 

Leasing
Autotriti.gr